3 óra alatt

Kilenc elfogatóparancs hatálya alá tartozó férfit fogtak el a győri rendőrök.

A győri nyomozók a Készenléti Rendőrség beosztottjaival közösen 2015. március 3-án 5 és 8 óra között Győr különböző városrészeiben tartottak bűnügyi ellenőrzést.

A „civil ruhás” rendőrök három óra alatt kilenc férfit fogtak el, akik ellen különböző hatóság által kiadott elfogatóparancsok voltak érvényben.

A bűnügyesek 5 óra 10 perckor a Bán Aladár úton egy 25 éves férfit igazoltattak, aki ellen a Győri Törvényszék kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A rendőrök 5 óra 45 perckor az Avar utcában egy 41 éves férfit ellenőriztek, őt a Komlói Járásbíróság „kereste” lopás vétség elkövetése miatt. Szintén a fenti helyen igazoltattak a Készenléti Rendőrség járőrei egy 75 éves férfit, ellene a Győri Rendőrkapitányság csalás vétség és közokirat-hamisítás bűntett miatt rendelt el körözést.

A Bécsi úton egy 28 éves helyi lakos kezén kattant a nyomozók bilincse, ellene a Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt bocsátott ki körözést. Iparvédelmi jogok megsértése vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot a Győri Törvényszék egy 45 éves győri férfi ellen, őt a Muskátli utcában fogták el az intézkedők.

A Stadion utcából 6 óra 20 perckor egy 22 éves fiatalembert állítottak elő a kapitányságra, ellene a Győri Járásbíróság által lopás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs volt érvényben.

Az egyenruhások 7 óra 30 perckor a Kossuth utcában fogtak el egy 23 éves helyi férfit, aki ellen a Győri Törvényszék gazdasági adatszolgáltatással kapcsolatos kötelességek elmulasztása bűntett valamint egy 54 éves férfit, aki ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság által elrendelt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség gyanúja miatt kiadott elfogatóparancs volt érvényben.

Továbbá az Erfurti útról 7 óra 40 perckor egy 28 éves helyi lakost állítottak elő, aki ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a Győri Rendőrkapitányság.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!