A dobogó első helyére állhattak

A Csornai Hunyadi János Szakközépiskola rendészeti szakán tanuló diákok nyerték meg a „Haditorna” elnevezésű versenyt Győrben.

Győrben rendezték meg „Haditorna” címmel azt a megyei vetélkedőt, ahol elméleti és gyakorlati ismereteiket mutathatták meg fenti témakörben a résztvevő középiskolás diákok. A versenyen többek között a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola 12. D. rendészeti szakon tanuló diákjai is elindultak, felkészítő tanáruk Eőry Jenő rendőr alezredes kíséretében. A versenyzőknek számos gyakorlati feladat teljesítése mellett – mint például lövészet, váltófutás, gépkarabély időre történő szétszedése és összerakása, sérült bajtárs ellátása – az I. Világháborúról szerzett ismereteikről is számot kellett adniuk.

A megyei fordulón a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola diákjai az előkelő első helyezést érték el. A verseny országos folytatására a jövő év májusában kerül sor.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 631 6
NO2 14 13
NOx 19 9
O3 61 33
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!