A mosonmagyaróvári járőrök mentették meg a külföldiek életét

Az elmúlt 24 órában, Győr-Moson-Sopron megye területén 58 fő illegális bevándorlót állították elő a rendőrök.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. augusztus 31-én 7 óra 10 perckor Győrben, a Bisinger sétányon 5 fő szír, 2 fő pakisztáni, illetve 11 óra 50 perckor Győrszentiván városrészben 4 fő szír állampolgárt igazoltattak. A külföldiek érvényes okmányokkal nem rendelkeztek és nem tudták magyarországi tartózkodásukat jogszerűen igazolni. A rendőrök az illegális bevándorlókat a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Az autópályás rendőrök 2015. augusztus 31-én 11 óra 50 perckor az M1-es autópálya 152-es kilométerszelvényénél 6 fő szír, 2 fő afgán, majd 17 óra 50 perckor Lébény térségében egy fő, kerékpárral közlekedő szír férfit, valamint 22 órakor a sztráda győri elkerülő szakaszán 3 fő iraki állampolgárt ellenőriztek. A külföldiek érvényes úti okmányokkal nem rendelkeztek, ezért a rendőrök előállították őket.

A soproni járőrök 2015. augusztus 31-én 12 óra 15 perckor Sopronkőhida külterületén, a Pozsonyi úton, a határjel előtt 500 méterrel igazoltattak 6 fő szír állampolgárt. A külföldiek Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat a helyszínen nem tudták igazolni. A rendőrök az illegális bevándorlókat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2015. augusztus 31-én 13 óra 10 perckor Hegyeshalom térségében észlelték egy út szélén leállított, német forgalmi rendszámú kisbuszt. A járműben sofőr nem tartózkodott, azonban a rendőrök a raktérből segélykiáltásokat hallottak. A járőrök az utastér hátsó illetve oldalsó ajtaját kinyitották, ahol 10 fő iraki állampolgár zsúfolódott. A külföldiek jogszerű belföldi tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a gépkocsit lefoglalták és a bevándorlókat a főkapitányságra előállították.

A győri járőrök 2015. szeptember 1-jén 0 óra 10 perckor a 82-es számú főúton igazoltattak 19 fő szír állampolgárt. A külföldiek úti okmányokkal nem rendelkeztek és magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök az illegális bevándorlókat a főkapitányságra előállították.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!