A templomból is lopott

A rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki közel egy hónap alatt Csornán egy vendéglőbe és egy virágboltba is betört, majd az egyik helyi templomból is megpróbált pénzt lopni.

A nyomozók adatgyűjtést követően 2016. július 11-én elfogták és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Gyula 25 éves csornai lakost.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2016. június 18-án egy csornai templomban a bejárati ajtón belül található lezárt vasrácsot megrongálta, a lakatpántot letörte, majd az ott lévő nyitott irodából ellopott egy lezárt pénzkazettát. A dobozt végül nem tudta kinyitni, ezért azt egy közeli szemetesbe kidobta. A tolvaj ezután még két alkalommal próbált meg pénzt lopni a templomból, sikertelenül.

Néhány nap múlva - 2016. június 24-én virradóra - egy csornai vendéglő ablakredőnyét felfeszítette, majd betörte az ablakot. A helyiségben kutatást végzett és ellopta az ott talált készpénzt. K. Gyula egy héttel később egy virágbolt ajtaját is berúgta, behatolt a helyiségbe, ott kutatást végzett, de végül nem tulajdonított el semmit.

A rendőrök a 25 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. K. Gyula kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!