Ablakcsere ürügyén csalnak

Nem létező cég nevére kiállított vállalkozási szerződést írattak alá a csalók a soproni sértettekkel ablakcsere és fűtéskorszerűsítés ürügyén, majd előleget kértek tőlük.

Amint azt korábban megírtuk, újabb trükkös módszerrel elkövetett csalók jelentek meg Sopronban és környékén. Az ismeretlenek általában az idősebb korosztályt keresték fel ajánlatukkal, és látszólag eredetinek tűnő, ugyanakkor fiktív vállalkozási szerződéssel próbálták meg becsapni az ingatlanok tulajdonosait. A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben, amelynek során lefoglalta a sértettek részére átadott vállalkozási szerződéseket, valamint a kifizetett összegről szóló átvételi elismervényeket.

A rendőrség a további bűncselekmények megelőzése érdekében kéri, hogy akit hasonló ajánlat kapcsán felkeresnek, semmiféleképpen ne kötelezze el magát, ne fizessen előleget! Elsőként kérjen írásbeli árajánlatot, referenciákat, ellenőrizze le a cég valódiságát! A történtekről feltétlenül értesítse családtagjait!

1

 
 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.16. 10:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 667 6
NO2 12 12
NOx 18 8
O3 69 38
NO 4 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!