Alsónadrágjába rejtette a kábítószert

Metamfetamint tartalmazó drogot dobtak ki az autóból, mikor észlelték a győri rendőröket.

A Győri Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 32 éves ácsi lakos és egy 30 éves szlovák állampolgár ellen.

A győri járőrök 2015. június 1-jén 3 óra 20 perckor Győr, Bán Aladár úton észleltek egy lassan haladó személygépkocsit továbbá, hogy a jobb oldalon utazó férfiak egyike egy „csomagot” dobott az úttestre.

A rendőrök ellenőrizték a gépkocsit és a benne tartózkodókat. Átvizsgálták ruházatukat és a jobb első ülésen utazó férfi alsónadrágjából egy lezárt végű, bruttó 4.64 gramm kábítószergyanús kristályos anyagot tartalmazó fecskendőt, illetve egy alufóliába csomagolt, 1.14 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A járőrök az autóból kidobott „csomagot” is lefoglalták, mely három darab lezárt zacskóban tárolt, bruttó 17.79 gramm és kettő darab lezárt végű fecskendőben, bruttó 6.06 gramm kábítószergyanús kristályos anyagot tartalmazott.

A rendőrök a két utast a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két férfi a kábítószer fogyasztását beismerte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!