Anyagi kárral járó balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

2022. február 15-én 15 óra 22 perckor Győrújbaráton, a Kossuth Lajos utcában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével a Jókai utca felől a Csárdasor irányába. Haladása során a gépkocsi vezetője feltehetően figyelmetlenségből, a Kossuth Lajos utca 47. szám előtt leparkolt Suzuki Grand Vitara típusú személygépkocsinak ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. február 16-án 18 óra 35 perckor Győrben, a Szarvas utcában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével a Lazarét utca felől a Radnóti Miklós utca irányába. Haladása során a gépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, és a Szarvas utca 25. szám előtt leparkolt Skoda típusú személygépkocsinak ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!