Anyagi káros balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győben, a Szigethy Attila út 43. szám mögötti szervízúton 2021. május 6-án 20 óra és május 7-én 8 óra közötti időben. Haladása során – vélhetően figyelmetlenségéből adódóan – az úttest jobb oldalán parkoló Peugeot 208 típusú személygépkocsi bal oldalának ütközött, majd a balesetet követően sofőr a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

A 82-es számú főúton Veszprémvarsányban, a Rákóczi Ferenc utcában közlekedett ismeretlen személy az általa használt ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, világos színű vontatóval és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel 2021. május 5-én 16 óra 59 perckor. Haladása során a főút 44-es kilométerszelvénye közelében lévő vasúti átjáróban – a fényjelző tilos jelzése, illetve a lecsukódó sorompó ellenére – nem állt meg, és a sorompónak ütközött, amely ennek következtében eltörött. A balesetet követően az ismeretlen sofőr járművével a helyszínt adatainak hátra hagyása nélkül elhagyta.


Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!