Anyagi káros balesetek

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett 2019. szeptember 26-án 5 óra 30 perc körül Nyúlon, a Táncsics Mihály utcában, a Jókai utca felől, az István utca irányába. Haladása során egy útkanyarulatban - eddig tisztázatlan okból - áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba. A szemből szabályosan érkező autó vezetője az ütközés elkerülésének érdekében járművét jobbra kormányozta és az út menti árokba hajtva, egy kocsibejáró betonpillérének ütközött. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Győrben, a Lajta utcában, a Nagy Imre út felől, a Répce utca irányába közlekedő járművek forgalmi okból álltak meg 2019. szeptember 20-án 12 óra körüli időben a Lajta út 4 szám közelében lévő gyalogos-átkelőhely előtt. Az egyik személygépkocsi vezetője feltehetőleg figyelmetlenségből hátramenetben indult el és a mögött álló járműnek ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!