Anyagi káros közlekedési balesetek

A rendőrség szemtanúk jelentkezését kéri

Ismeretlen személy 2021. szeptember 6-án 6 óra 55 perc és 15 óra 35 perc között ismeretlen típusú és felségjelzésű – vélhetően fehér színű – járművel közlekedett Győrben, a Hédervári úton található egyetemi parkolóban. Haladása során egy kiépített várakozóhelyre kívánt leparkolni, amikor neki ütközött az ott parkoló Renault típusú személygépkocsi bal hátsó oldalának, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Az M1-es autópályán, Budapest felől Hegyeshalom irányába közlekedett ismeretlen típusú és honosságú gépjárművel 2021. szeptember 6-án 6 óra 55 perc és 15 óra 35 perc között egy ismeretlen sofőr. Haladása során – a 112-es kilométerszelvény közelében – vélhetően figyelmetlensége miatt az út melletti belső szalagkorlátnak ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!