Anyagi kárral járó balesetek

Balesetek tanúinak jelentkezését várja a rendőrség

2022. február 4-én 18 óra 10 perc és 21 óra 30 perc közötti időben, Győrben, a Zechmeister utca 13. szám előtti várakozóhelyről egy ismeretlen személy feltételezhetően hátramenetben történő közlekedése során vélhetően nem volt tekintettel autója sajátosságaira és nekiütközött az előtte parkoló Audi típusú személygépkocsinak.
A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. február 17-én 18 óra 30 perckor és 2022. február 18-án 12 óra 40 perckor közötti időben Győrben, a Földes Gábor utca 31. szám előtti útra merőleges várakozóhelyről egy ismeretlen személy feltételezhetően hátramenetben indult el járműjével Haladása során a gépkocsivezetője feltehetően figyelmetlenségből a Földes Gábor utca 31. szám előtt szintén merőlegesen leparkolt Suzuki típusú személygépkocsinak ütközött. A balesete követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!