Anyagi káros balesetek

Anyagi káros balesetek szemtanúit keresi a rendőrség

2022. február 16-án Győrben, a Kandó Kálmán utcában egy ismeretlen személy közlekedett egy járműszerelvénnyel. Haladása során a gépkocsivezetője a Kandó Kálmán utca 19. szám alatti cég teherportáján hajtott be. A sofőr a járműszerelvény sajátosságai miatt nem tudta megoldani a kanyarodást, így hátramenetet hajtott végre a vasúti rakodó irányába, melynek során a vontatmány hátsó támfalával nekiütközött a padkán elhelyezett közvilágítási kandelábernek. A villanyoszlop az ütközéstől megdőlt, és a balesetveszély miatt eltávolításra került. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. február 17-én 08 óra 15 perckor a 83-as számú főúton a 64. kilométerszelvényben egy ismeretlen személy közlekedett járműjével Győrszemere felöl Győr irányába. Haladása során a gépkocsivezetője nem tartott kellő oldaltávolságot és a vele szemben közlekedő Dacia Dokker típusú tehergépkocsi visszapillantó türkének nekiütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!