Anyagi kárral járó balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

2022. március 1-én 14 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között Győrben, a Víztükör utcában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével a Kagyló utca felől a Kenus utca irányába. Haladása során a gépkocsivezetője nem tartott kellő oldaltávolságot és a Víztükör utca 17/a. szám előtt leparkolt Volkswagen Passat típusú személygépkocsinak ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. március 6-án 6 óra 58 perc és 7 óra 40 perc között Győrben, a Királyszéki utca 33. szám alatt található bevásárlóközpont főbejáratával szemben található parkolóban egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmirend számú, és típusú, feltehetően fehér színű járművel a várakozó helyről való elindulása közben neki ütközött a mellette parkoló Fiat típusú járműnek. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. március 6-án 13 óra 00 perc és 16 óra 30 perc között Győrben, a Szőnyi Márton utcában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével a Erfurti utca felől a Zöld utca irányába. Haladása során a gépkocsivezetője nem tartott kellő oldaltávolságot és a Szőnyi Márton utca 12. szám előtt leparkolt Suzuki SX 4 Cross típusú személygépkocsinak ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. március 8-án 8 óra 30 perc és 15 óra 45 perc között Győrben, a Szabolcska utcában egy ismeretlen személy közlekedett járműjével a Mester utca felől a Mészáros Lőrinc utca irányába. Haladása során a gépkocsivezetője nem tartott kellő oldaltávolságot és a Szabolcska utca 3. szám előtt leparkolt Hyundai típusú személygépkocsinak ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!