Anyagi kárral járó balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy 2022. november 13-án 11 óra és 12 óra 15 perc közötti időben Győr, Budai út 1. szám alatti Árkád bevásárlóközpont P1 parkolószintjének Rákóczi Ferenc utca felé eső végén – feltehetően hátramenetben – szándékozott kihajtani ismeretlen rendszámú személygépkocsijával. Az elindulása során, autójával nekiütközött a mellette jobb oldalon álló fehér színű Audi típusú személygépkocsi bal hátsó oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy 2022. október 29-én 9 óra 50 perc körüli időben az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű személygépkocsival közlekedett Győrben, a Malom úton, a Győri út felől az Aba Sámuel út irányába. A 10-es számú vasúti pálya kereszteződésében a vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott, járművével a csapórúdnak ütközött, amely ennek következtében letörött.

Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.


A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!