Anyagi kárral járó balaesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. május 3-án 22 óra és 2023. május 4-én 22 óra közötti időben Öttevényen a József Attila úton. Hátramenete során járművével egy kerítés oldalának ütközött, amely ettől megrongálódott, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

2023. május 5-én 14 óra 15 perc és 14 óra 30 perc közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Tihanyi Árpád úti bevásárlóközpont parkolójában. A szervízútra merőlegesen kialakított várakozóhelyre történő beállása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Opel Astra típusú személygépkocsi jobb hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!