Anyagi kárral járó balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. május 18-án 14 óra 3 perc és 16 óra közötti időben Győrben a Czuczor Gergely utcában. Közlekedése során – figyelmetlenségéből kifolyólag - nem tartott megfelelő oldaltávolságot a Czuczor Gergely utca 30. szám előtt szabályosan várakoztatott Volkswagen típusú tehergépkocsi mellett és a bal oldali visszapillantó tükrének ütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. május 13-án 23 óra és 2023. május 14-én 7 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Tűzmadár utcában. Közlekedése során a Tűzmadár utca 16. szám előtt hátramenetet hajtott végre, minek következtében nekiütközött az ott lévő ingatlan kerítésének és elektromos kapujának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!