Anyagi káros balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú  tehergépkocsival közlekedett 2023. október 10-én 8 óra körüli időben az M1-es autópályán, Ikrény térségében, Budapest felől Hegyeshalom irányába. Közlekedése során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból megálló Skoda típusú személygépkocsi mögött és nekiütközött Az ismeretlen okozó a jobb oldali lezárt területre hajtott, majd onnan megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

 

2023. október 14-én 16 óra és október 15-én 12 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Körkemence utcában a garázssoron. Feltehetően hátramenete során nekiütközött a mellette korábban leparkolt szürke színű BMW típusú személygépkocsi bal elejének.  Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú segédmotorkerékpárral közlekedett 2023. október 13-án 10 óra 20 perc körüli időben Győrben, a Fehérvári úton, a Szauter Ferenc út felől az Ipar utca felé. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte  szabályosan közlekedő tehergépkocsi mögött és nekiütközött. Az ismeretlen személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!