Anyagi káros balesetek

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. május 9-én 8 óra 10 perc körüli időben Győrben, a Révai Miklós utcában, az Újlak utca felől a vasútállomás irányába. Haladása során a Jókai úti körforgalomban  járművével nekiütközött a mellette várakozó Mercedes típusú autóbusz bal hátsó részének, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2024. május 9-én 13 óra 15 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően sötétzöld Suzuki Swift típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Lajta úton a Nagy Imre út felé. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból megálló Peugeot típusú gépkocsi mögött és nekiütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!