Anyagi kárral járó balesetek

Szemtanúk segítségét kérik

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett 2020. január 30-án 13 óra 50 perckor Győrújbaráton, a Veres Pál utcában, Ménfőcsanak felől Nyúl irányába. Haladása során egy parkoló autó kikerülésébe kezdett a Veres Pál utca 55. szám előtt, melynek során nekiütközött egy vele szemből szabályosan érkező tehergépkocsi visszapillantó tükrének. Ezt követően adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú – feltehetően Peugeot- és ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsival közlekedett 2020. február 3-án 17 óra 15 perckor Győrben, a Földes Gábor utcában, az Ifjúság körút felől a Kodály Zoltán utca irányába. Haladása során –feltehetően figyelmetlenségből - a Földes Gábor utca 2. szám előtt szabályosan parkoló Peugeot típusú személyautó elejének ütközött, majd adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú – feltehetően Volkswagen Passat- és ismeretlen forgalmi rendszámú személygépjárművel közlekedett 2020. február 10-én 14 óra 55 perckor Győrben, a Lehár Ferenc utcában, a Körtér irányába. Haladása során valószínűleg nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy ott parkoló Ford típusú tehergépjárműtől, és járműve jobb oldalával nekiütközött a tehergépkocsi platójának. Ezt követően adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, zöld színű gépjárművel közlekedett 2020. február 10-én 16 óra 50 perc körül Győrben, a Mester utcában Haladása során egy ott található szabadidő központ bejáratánál egy szabályosan parkoló Nissan személyautó mellé akart jobbról beparkolni, amikor -feltehetően figyelmetlenségből- gépjárműve bal elejével nekiütközött a Nissan jobb hátuljának. Ezt követően adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!