Anyagi káros és személyi sérüléssel járó balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Győrben, a Répce utcában, a Lajta út felé közlekedett 2021. február 19-én 8 óra és 9 óra 12 perc között egy ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen honosságú, feltehetően barna színű Volkswagen típusú személygépkocsival. Haladása során a Répce utca 19. szám előtti épület parkolójában álló egyik személygépkocsinak ütközött, majd az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül elhagyta.

 

Ismeretlen nő közlekedett ismeretlen honosságú és típusú személygépkocsijával 2020. december 22-én 16 óra 30 perckor Győrben, a Szeszgyár utca környezetében lévő élelmiszer áruház parkolójában. Haladása során – vélhetően a rossz időjárási viszonyok miatt – későn észlelte a parkolóban gyalogosan közlekedő 57 éves férfit, és elütötte. A balesetet követően a sofőr kiszállt a gépkocsiból, megkérdezte a sértettet, hogy van-e sérülése, illetve kér-e ellátást, aki nemleges választ adott. Az ismeretlen nő ezt követően a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

A későbbiek során azonban a balesetben érintett férfi mégis fájdalomra panaszkodott, így egy ott tartózkodó gyalogos értesítette a mentőket, akik kórházba vitték.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092, illetve 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!