Anyagi káros és személyi sérüléssel járó balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2021. január 21-én 19 óra és január 22-én 11 óra 30 perc között Győrben, a Márvány utca 10 számú ingatlan parkolójában - feltehetőleg tolatás közben - nekiütközött egy szabályosan parkoló Opel típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. január 1-én 19 óra 15 perc körül Győrben, az Eörsi Péter utca felől, a Zrínyi utca irányába. A Bem tér és a Zrínyi utca kereszteződésében balra kanyarodott, eközben a jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva nem biztosított elsőbbséget a Hunyadi utca felől szabályosan érkező autóbusznak. A busz az ütközést csak erőteljes fékezéssel tudta elkerülni, amelynek következtében egy utas az ülések közé esett és megsérült  A szabálytalanul kanyarodó személygépkocsi vezetője a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!