Anyagi kárral járó balesetek

A rendőrség várja a szemtanúk jelentkezését

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű feltehetőleg Ford típusú gépjárművel közlekedett 2019. október 1-én 21 óra 20 perc körül az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár felől, Budapest irányába. Az autópálya 124+100 kilométerszelvényében szabálytalanul váltott sávot, amelynek következtében nekiütközött egy szabályosan közlekedő járműszerelvény oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű feltehetőleg Ford típusú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 11-én 8 óra 30 perc és 12 óra 30 perc között Győrben, a Sóház közben. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy a közben parkoló Mercedes típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!