Anyagi kárral járó balesetek

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2020. január 18-án 8 óra 52 perckor hátramenetet végzett Győrben, a Fürdő köz és az Imaház utca kereszteződésében, amelynek során egy szabályosan parkoló Audi típusú személygépkocsinak ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2020. január 14-én 23 óra és 2020. január 15-én 8 óra 30 perc közötti időben hátramenetet végzett Győrben, a Vezér utca 11 szám felől, a Körkemence utca irányába, amelynek során egy szabályosan parkoló Skoda típusú személygépkocsinak ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett Győrben a Szauter Ferenc úton, a Tihanyi Árpád út felől, a 83-as számú főút felé, 2020. január 16-án 18 óra 5 perckor. A körforgalomba behajtás közben nekiütközött egy - a belső forgalmi sávban közlekedő - Volkswagen típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!