Anyagi kárral járó balesetek

Szemtanúk segítségét kéri a rendőrség!

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. október 5-én 18 óra és október 6-án 7 óra 30 perc közötti időben, Győrben, a Szigethy Attila út 69. számú lakóház előtti szervízúton. Haladása során - tisztázatlan okból – nekiütközött egy szabályosan parkoló Opel típusú személygépkocsi oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. október 14-én 9 óra 30 perc és 13 óra 15 perc közötti időben, Győrben, a Takaros utcában, az Orgona dűlő felől. Haladása során - tisztázatlan okból – nekiütközött egy beton talapzatú oszlopnak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. október 11-én 17 óra 20 perc körüli időben, Győrben a Fehérvári úton, a Vágóhíd utca felől, a Budai út irányába. A körgeometriás csomóponthoz érve figyelmen kívül hagyta a fényjelező készülék tilos jelzését és nem biztosított elsőbbséget egy balról, szabályosan érkező Ford típusú személygépkocsinak. A két jármű összeütközött, majd a baleset okozója a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2021. augusztus 28-án 23 óra 30 perc körüli időben, Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Aradi vértanúk útja felől, a Jókai utca irányába. Haladása során - tisztázatlan okból – nekiütközött egy szabályosan parkoló tehergépjármű visszapillantó tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!