Anyagi kárral járó balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, sötétzöld vagy kék színű gépjárművel közlekedett 2024. február 16-án 19 óra 30 perc és február 17-én 7 óra 10 perc közötti időben Győrben, a Szabolcska Mihály utcában a Török István utca felől a Sport út irányába. Haladása során járművével nekiütközött az út mellett korábban leparkolt Opel Insignia típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Opel Astra típusú gépjárművel közlekedett 2024. február 11-én 15 órakor Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utcában, a Kossuth Lajos út felől a Veress Péter utca irányába. Haladása során járművével a vizes útpadkára hajtott és egy fa villanyoszlopnak csapódott, ami az ütközéstől megrongálódott.  Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!