Áramhálózati hibák - felülvizsálat kezdeményezése

Tisztelt Gönyűiek!

 

LevelAz elmúlt napok szélviharos időjárása településünk több utcájában is áramellátási zavarokkal járt, a lakosságot időszakos fáziskimaradás és áramszünet érintette, egyes utcákban meghibásodott a közvilágítás. Sajnos annak ellenére is előfordulnak üzemzavarok, hogy a szolgáltató az elmúlt években részleges hálózatkorszerűsítést végzett településünkön.

Önkormányzatunk javulást szeretne elérni az áramszolgáltatás megbízhatóságában, így felvettük a kapcsolatot a szolgáltatóval. Reményeink szerint partnerek lesznek a problémák felderítésében, amelynek eredményeként a hibák végül kijavításra kerülhetnek!

 

Ahhoz, hogy mindenhol javítani lehessen a szolgáltatás minőségén, és gyorsabban megtalálhatók legyenek a hibák, az Önök közreműködését is kérjük! Írják meg a muszaki###kukac###gonyu.hu címre hogy mikor, melyik utcában és milyen időtartamban tapasztaltak áramszünetet, vagy fáziskimaradást, melyik utcában rendszeres a közvilágítás teljes vagy utcaszakaszokat érintő hibája szeles időjárás esetén! A bejelentéseket az elmúlt napokra vonatkozóan és újabb hibák jelentkezése esetén is megtehetik!

 

A hibahelyek felderítésének sikerességétől és a szolgáltató erőforrásaitól függően hosszabb időbe telhet, mire a hibák kijavításra kerülnek, így minden érintettől türelmet kérünk!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!