Árokba hajtott

Egy 35 éves férfi járművével az M1-es autópálya melletti biztonsági kerítésnek ütközött.

Anyagai kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2017. október 8-án 9 óra 30 perckor az M1-es autópályán, Levél térségében. Egy külföldi állampolgár személyautóval közlekedett Budapest irányából Hegyeshalom felé a belső forgalmi sávban. A 163-as kilométerszelvénynél - eddig tisztázatlan okból - járművével az autópálya csúszós, vizes burkolatán megcsúszott, majd a vízelvezető árokba hajtott, ahol a biztonsági kerítésnek ütközött.

A közlekedési balesetben nem sérült meg senki.

M1

A közúti közlekedési balesetek megelőzése fontos társadalmi érdek, ezért a megváltozott őszi időjárás miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi jó tanácsokkal segíti közlekedőket:

 - Rövidebb nappalok és az esős és ködös időjárás miatt mindig az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek.

 - A járművezetők, járműveiket a megváltozott körülményekre tekintettel készítsék fel, különösen a téli gumiabroncsok cseréje indokolt, amennyiben a hőmérséklet tartósan 7 Celsius alá süllyed.

- Az autópályán való közlekedés során, nagyobb követési távolságot kell tartani az ilyenkor igen gyakori utoléréses balesetek megelőzése érdekében.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!