Aszfaltozás az Árpád utcában - információk

Tisztelt Gönyűiek!

Az Árpád utcában a 30. naptári héten történik majd az aszfaltréteg lefektetése és tömörítése. Az aszfaltozás július 22-én reggel kezdődik, a munka befejezése várhatóan a hét közepéig-végig tart majd.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a munkálatok idején az Árpád utca mentén útlezárások lesznek, erről a kivitelező igyekszik minden közelben lakót külön is tájékoztatni, de az információk továbbadásában az ott lakók aktív közreműködésére is számítunk, kérjük, hívják fel az aszfaltozásra azon érintettek figyelmét is, akikhez vélhetően nem juthat el időben az információ!

A friss aszfalton a tömörítésig és a munkák befejezéséig nem lehet közlekedni, így az autósok figyelmét és közreműködését kérjük! A település Árpád utcától délre eső területén lakóknak azt javasoljuk, hogy - még az útlezárást megelőzően - az Árpád utca túlsó oldalán lévő keresztutcákban parkoljanak le autóikkal, így az aszfaltozás csak kisebb fennakadást okoz a közlekedésükben. Megoldás lehet még a Dózsa György utca felől a Vak Bottyán utcán keresztül kikerülni az útlezárást, de ha ezt a megoldást választják, akkor a balesetek elkerülése érdekében óvatosan, figyelmesen közlekedjenek! Az itt lévő földút minősége, a sűrű növényzet miatti korlátozott láthatóság és a megnövekvő autóforgalom balesetveszélyes helyzeteket okozhat!

Az útburkolat kialakításával és a közvilágítás üzembehelyezésével együtt jelentősen javulnak a közlekedés feltételei a környéken. Az út nekünk épül, segítő közreműködésükre számítunk, az esetleges kellemetlenségek miatt türelmüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel: Major Gábor
polgármester

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!