ASP

KÖZLEMÉNY: A tervezett eredménnyel zárult az önkormányzat projektje

Kategória : ASP módosítva: 2018.07.13 08:53

2018. június 30.
GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

KÖZLEMÉNY

A TERVEZETT EREDMÉNNYEL ZÁRULT AZ ÖNKORMÁNYZAT PROJEKTJE, MEGTÖRTÉNT A CSATLAKOZÁS AZ ASP KÖZPONTHOZ

KözleményA projekt során minden felhasználó részére beszerzésre és üzembe helyezésre került egy-egy kártyaolvasó eszköz, hogy igénybe vehessék az ASP szolgáltatást. Ezen kívül beszereztünk és üzembe helyeztünk 2 db multifunkciós nyomtatót, 5 db asztali számítógépet, 1 db notebookot, 2 db monitort, egy rack-szekrényt, egy switch eszközt és egy szünetmentes tápegységet. A beszerzések segítségével a technikai háttér rendelkezésre állt a csatlakozáshoz.

Felülvizsgálásra kerültek az önkormányzat belső folyamatai, működési rendje és belső szabályozói. Ennek keretében elkészült és közzétételre került az információátadási szabályzat, az információbiztonsági szabályzat, az iratkezelési szabályzat, illetve átdolgozásra került a Szervezeti és Működési Szabályzat valamint a Pénzkezelési Szabályzat, melyet az érintett munkatársak megismertek.

Az iparűzési adóbevallás elektronikusan kezdeményezhető a település honlapján. Az adóügyi előadó felkészítése az új folyamatok kezelésére megtörtént. A gördülékeny átállás érdekében a honlapon felhasználói útmutató is elérhető az adózók részére.

Az adó, gazdálkodás, iratkezelő, hagyatéki leltár és ipar-kereskedelmi, valamint az ingatlan-vagyon kataszter szakrendszerek adattisztítás utáni migrációja megtörtént, a jogosultságok beállításra kerültek, tesztelés és élesítés után használatuk megkezdődött.

Az érintett munkatársak részt vettek a szükséges oktatásokon. A kötelező nyilvánosság tevékenység keretében a tájékoztató tábla kihelyezésre került, a honlapon elérhető a projekt adatait összefoglaló banner és a sajtóközlemény.

Tovább

Közlemény

Kategória : ASP módosítva: 2017.01.09 11:24

2017. január 5.
GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA


KÖZLEMÉNY

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00144 SZÁMÚ PÁLYÁZAT KERETÉBEN CSATLAKOZIK AZ ASP KÖZPONTHOZ

A KÖFOP Irányító Hatóságának vezetője 2016. november 23-án meghozott döntése értelmében Gönyű Község Önkormányzatának KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00144 kódszámú, „Gönyű Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása” című pályázatát 7.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek minősítette. A támogatás intenzitása 100%. A projekt az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósul meg.

(Részletek a tovább gombra kattintva olvashatók!)

Tovább

ASP - csatlakozás, projekttábla

Kategória : ASP módosítva: 2017.01.09 11:10

ASP - projekttábla

Tovább

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!