Ausztria irányába utaztak

Az elmúlt 24 órában 43 migránst állítottak elő a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

A Soproni Rendőrkapitányság határrendészei 2015. április 24-én 9 órakor a helyi vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó vonaton ellenőriztek három külföldit. A rendőrök megállapították, hogy a két szír és egy algír állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett.

A járőrök a külföldieket a vonatról leszállították, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának beosztottjai 2015. április 24-én 9 órakor Hegyeshalom vasútállomáson öt külföldit igazoltattak. A négy afgán és egy szír állampolgár a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akart Ausztriába utazni.

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

Az autópályás járőrök 2015. április 24-én 12 óra 15 perckor az M1-es autópálya 171. kilométerszelvényben ellenőriztek egy olasz férfi által vezetett olasz hatósági jelzésű személygépkocsit. A járműben utasként tartózkodott két elefántcsontparti és két guineai állampolgár, akik a határ átlépéséhez szükséges okmányok nélkül akartak Ausztriába utazni.

A rendőrök a külföldieket a megyei rendőr-főkapitányságra előállították. A nyomozók megállapították, hogy az olasz férfi anyagi ellenszolgáltatás fejében vállalta, hogy utasait illegálisan Magyarországról Ausztriába juttatja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 60 éves olasz állampolgár ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei Hegyeshalomban, egy nemzetközi gyorsvonatról 2015. április 24-én 17 óra 15 perckor négy afgán és egy mongol, 19 óra 30 perckor egy bangladesi és egy afgán állampolgárt szállítottak le, majd adtak át a mosonmagyaróvári határrendészeknek.

A vonatkísérő rendőrök 2015. április 24-én 22 óra 40 perckor Győrben, egy Ausztria irányába tartó vonatról 24 főt szállítottak le és adtak át a győri rendőröknek. A 19 szír, két palesztin, egy iraki, egy eritrai és egy afgán állampolgár a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal és vízummal nem rendelkezett.

A járőrök a külföldieket tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították, majd átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!