Az elmúlt 24 óra eseményei Győr-Moson-Sopron megyében

A rendőrök 4 körözés alatt álló férfival és 2 sofőrrel szemben intézkedtek.

A rendőrök Győrben, 2018. november 16-án 19 óra 40 perckor a Jedlik hídnál, míg 20 óra 23 perckor a Hűtőház utcában igazoltattak két járművezetőt. Velük szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami mindkét esetben pozitív értéket mutatott, ezért a sofőröket elfogták és további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Fenti napon a győri nyomozók a Kossuth Lajos út egyik lakásában egy 22 éves férfit igazoltattak. Az ellenőrzése során kiderült, hogy a férfi ellen a Szolnoki Járásbíróság, valamint a Karcagi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot adott ki, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Ugyanezen a napon az egyik győri szórakozóhelyen is ellenőriztek a járőrök egy 31 éves soproni férfit, akit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság keresett körözés alapján. A körözött férfit a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra állították elő.  

Győrben, az egyik bevásárlóközpontból érkezett jelzés a rendőrségre lopás miatt. A helyszínen a rendőrök egy 27 éves férfit igazoltattak, aki az egyik üzletből három kabátot akart ellopni úgy, hogy a bennük lévő áruvédelmi eszközt megrongálta. A férfi ellenőrzésekor a járőrök megállapították, hogy a Győri Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el korábbi bűncselekmények elkövetése miatt, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sopronban 20 órakor a járőrök az Ipar körúton lévő benzinkút parkolójában ellenőriztek egy 19 éves helyi férfit. Megállapították, hogy a Győri Törvényszék BV. Csoportja lopás miatt a férfi körözését rendelte el, ezért őt elfogták és előállítását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!