Az elmúlt 24 óra eseményei Győr-Moson-Sopron megyében

A rendőrök az elmúlt napon kétszer körözés hatálya alatt álló, két esetben kábítószergyanús anyagot birtokló személlyel, valamint négy sofőrrel szemben intézkedtek a megyében.

A rendőrök 2018. november 17-én 19 órakor Győrben egy 22 éves sátorhelyi, majd 19 óra 55 perckor Győrszentivánon egy 44 éves helyi férfit igazoltattak. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 22 éves férfival szemben a Bajai Rendőrkapitányság, míg a 44 éves helyi lakossal szemben a Győri Rendőrkapitányság adott ki körözést, ezért elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Fenti napon a járőrök 8 óra 33 perckor Győrben, a Fehérvári úton egy 54 éves, 6 óra 45 perckor Mosonmagyaróváron egy 45 éves, Rajkán 23 óra 15 perckor egy 49 éves, míg Sopronban 9 órakor egy 31 éves sofőrt igazoltattak. A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter mind a négyük esetében pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elfogták és további mintavételre előállították őket az illetékes rendőrkapitányságokra.

A győri rendőrök a Móricz Zsigmond rakparton és a Tarcsay Vilmos utcában két járművezetőt igazoltattak. Az első esetben a 32 éves lovászpatonai férfi autójának kesztyűtartójában bruttó 14,4 gramm kábítószergyanús növényi származékot, míg a másik 21 éves pannonhalmi férfi gépkocsijának hamutartójában bruttó 18,5 gramm súlyú kábítószergyanús fehér port találtak. A rendőrök mindkét sofőrt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott. A két férfival szemben a Győri Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!