Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Győr-Moson-Sopron megyéből.

                                                                                                                        

A győri rendőrök egy 20 éves helyi férfit igazoltattak a Köztelek utcában 2018. november 14-én 9 óra 18 perckor. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Rendőrkapitányság kereste körözés alapján, ezért elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság járőrei néhány órán belül elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy 17 éves fiút, aki 2018. november 14-én délelőtt ellopott egy táskát, az abban lévő iratokkal, készpénzzel és telefonnal együtt. A nyomozók a fiatalkorúnál megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyakat, valamint értékeket, majd őt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak egy 17 éves rajkai fiút és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A fiatalkorúval szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűntetőeljárást indítottak.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!