Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Győr-Moson-Sopron megyéből.

A győri rendőrök egy 35 éves helyi férfit igazoltattak a Pálffy utcában 2018. november 22-én 12 óra 40 perckor. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Törvényszék kereste körözés alapján, ezért elfogták és bíró elé állították.

Ugyanezen a napon a Csornai Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek egy 56 éves helyi lakost 9 óra 3 perckor, illetve egy 22 éves csornai fiút 15 óra 15 perckor a Rét úton. A rendőrök megállapították, hogy az 56 éves férfit a Győri Törvényszék, míg a 22 éves fiút a Győri Járásbíróság kereste elfogatóparancs alapján. Az intézkedők mindkét férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.  

A hegyeshalmi járőrök igazoltattak egy 26 éves férfit a vasútállomáson 2018. november 22-én 12 óra 22 perckor. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a Szombathelyi Törvényszék a férfi körözését rendelte, ezért őt elfogták és a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.  

A megyei autópályás járőrök igazoltattak egy 57 éves svéd férfit az egyik üzemanyagtöltő állomáson, ahol agresszíven viselkedett. Az igazoltatás során kiderült, hogy a svéd állampolgárt a Dabasi Rendőrkapitányság körözte, ezért elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki egy folyamatban lévő bűnügyben.

A Soproni Rendőrkapitányság rendőrei egy 40 éves alsómocsoládi férfit ellenőriztek a Fő téren. Az intézkedő járőrök az adatait ellenőrizték és megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság körözte a férfit, ezért őt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az ellene folyamatban lévő bűnügyben.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!