Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Győr-Moson-Sopron megyéből.

                                                                                                                                    

A győri rendőrök egy 23 éves helyi férfit igazoltattak a Pálffy utcában 2018. december 11-én 13 óra 15 perckor. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Rendőrkapitányság kereste körözés alapján, ezért elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ugyanezen a napon a Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek egy 47 éves farádi lakost 13 óra 28 perckor a Zrínyi úton. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Törvényszék kereste elfogatóparancs alapján. Az intézkedők elfogták és a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.  

A soproni járőrök igazoltattak egy 34 éves nőt Fertőrákoson, a Kőbánya soron 2018. december 11-én 15 óra 35 perckor. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a Szombathelyi Járásbíróság a nő körözését rendelte el, ezért elfogták és a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték. 

A győri járőrök az Erkel út és a Bercsényi liget kereszteződésében ellenőrizték 2018. december 12-én 0 óra 45 perckor egy személygépkocsi sofőrjét és utasait.  Az autó átvizsgálása során - a hátsó ülés előtt, a padlólemezről - zöld színű kábítószergyanús növényi törmelék került elő, amelyet az egyik 19 éves utas a magáénak vallott. Az intézkedők a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 19 éves J. Krisztiánt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!