Baleset Écsen

Személygépkocsijával elütött egy kerékpárost egy rábakecöli férfi, az alkoholszondás ellenőrzés mindkettőjüknél pozitív értéket mutatott.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 13-án 8 óra körüli időben egy 37 éves rábakecöli férfi személygépjárművével Écs belterületén közlekedett. Haladása közben a Fő utcában egy előtte kerékpározó helyi nő előzésébe kezdett, azonban nem tartott kellő oldaltávolságot és gépkocsijával a bicikli hátsó kerekének ütközött. A baleset következtében a 74 éves asszony az útpadkára esett és – az elsődleges megállapítások szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínen a sofőrrel és a kerékpárossal szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés is pozitív eredményt mutatott. A sérült nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a férfit pedig rendőrök mintavétel céljából előállították.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!