Baleset Kóny külterületén

Egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2014. december 11-én 6 óra 25 perckor az M85-ös autóút 14-es kilométer szelvényében, Kóny külterületén.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 30 éves budapesti lakos közlekedett VW típusú személygépkocsijával a 85-ös számú főúton, Enese felől Csorna irányába. Haladásakor az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére a 85-ös számú főút, M85-ös számú autóút kereszteződésébe behaladt és nem biztosított elsőbbséget a Győr felől Sopron irányába egyenesen közlekedő 60 éves soproni lakos által vezetett tehergépkocsinak.

A VW elejével a tehergépkocsi bal hátsó oldalának ütközött. A jármű balesetet megelőzően az útkereszteződésben kihelyezett kikerülési irányt jelző jelzőtáblának nekiütközött, majd tovább haladva a 85-ös számú főút szalagkorlátjának sodródott. A Mercedes típusú tehergépkocsi az ütközés hatására áttért a menetiránya szerinti bal oldalára ahol, a bal elejével a szalagkorlátnak ütközve állt meg.

A balesetben a személygépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!