Balesetek

A nyálkás, csúszos úttesten nem megfelelően választották meg a gépkocsivezetők járműveik sebességét.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 5-én a 82-es számú főút 66+258-as kilométer szelvényében Győrújbarát külterületén.

A baleset helyszínelésének adatai alapján egy Mitsubishi típusú személygépkocsi vezetője közlekedett járművével Győr felől Nyúl irányába. Haladásakor gépjárműve sebességét nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós aszfalton megcsúszott, majd a bal oldali fogalmi sávba sodródva a vele ellentétes irányból, szabályosan haladó Peugeot típusú tehergépkocsi bal első részének ütközött.

A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az egyenruhások a fenti helyszínelést követően pár méter távolságra egy újabb balesethez vonultak. A baleset okozója 2015. január 5-én 6 óra 32 perckor Citroen típusú személygépkocsijával közlekedett a 82-es számú főúton Győrújbarát felől Nyúl irányába. Közlekedésekor a 66+976-os kilométer szelvényhez érve az általa vezetett gépjármű sebesség nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós útszakaszon a bal oldali útpadkára sodródva járművével felborult, majd a tetejére borulva állt meg.

A balesetben a gépkocsi jobb oldali első ülésén helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A 8418-as számú út 1-es kilométer szelvényében, a Koroncói út bekötő szakaszán, 2015. január 5-én 9 óra 22 perckor egy BMW típusú személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és a nyálkás úttestről az árokba hajtott, ahol tetejére borult. A jármű vezetője biztonsági övét nem használta, a gépkocsiból kiesett azonban személyi sérülései nem keletkeztek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megváltozott időjárási körülmények figyelembe vételével fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!