Balesetek

Szemtanúk jelentkezését várják

Az M1-es autópályán, Budapest felől Hegyeshalom irányába 2019. április 14-én 19 óra és 25 perc körül a 124-es kilométerszelvényénél - Győr térségében - ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú járművel közlekedett. Haladása során az útburkolati munkák miatt kihelyezett terelőtábláknak és sorvillogóknak hajtott, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

Az M1-es autópályán, Ausztria felől Budapest irányába 2019. május 16-án 4 óra körül a 118-as kilométerszelvényénél - Győr térségében - ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú járműszállító teherjárművel közlekedett. Haladása során a járműszállítóra szerelt pótkerék leesett és a mögötte közlekedő tehergépkocsinak ütközött. Az ismeretlen sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!