Balesetek

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

2022. szeptember 7-én 16 óra körüli időben, Győrben, az Álmos utca 6/A. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a hátramenetet hajtott végre, és nekiütközött a gyalogjárdán lévő E-ON tulajdonát képező kisfeszültségű kapcsolószekrénynek. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. szeptember 22-én 10 óra 30 perc és 10 óra 55 perc közötti időben az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a 102. kilométerszelvényben Nagyszentjános térségében, a belső sávban ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg a megfelelő követési távolságot, és előtte forgalmi okból lassító Seat személygépkocsi hátsó részének ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. szeptember 19-én 16 óra 30 perc és 2022. szeptember 22-én 13 óra közötti időben, Győrben, az Ifjúság körút 18. szám előtt a Szigethy Attila út felől a Vasvári Pál út irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a feltehetően nem a járműje sajátosságainak megfelelően szándékozott az úttal párhuzamos várakozóhelynél megállni, és nekiütközött az ott parkoló Daewoo típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

 

2022. szeptember 24-én 13 óra 30 perc és 14 óra 10 perc közötti időben, Győrben, a Fehérvári út 3. szám alatti  bevásárlóközpont parkolójában, a második sorban ismeretlen személy közlekedett tehergépkocsijával. Haladása során nem megfelelő körültekintéssel hajtotta végre a hátramenetét, és nekiütközött a szabályosan leparkolt Volkswagen típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!