Közlekedési balesetekkel kapcsolatos felhívások

Tanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen sofőr, ismeretlen gépjárművel vélhetően hátramenetet hajtott végre Győrben, a Móricz Zsigmond rakpart 1. szám alatt található parkolóban 2022. szeptember 12-én 18 óra 30 perc körül. A sofőr – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – manővere során nekiütközött egy kisfeszültségű áramelosztó-szekrénynek, amelyben kárt okozott.

 

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy ismeretlen sofőr, ismeretlen rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett 2022. szeptember 26-án 6 óra 45 perc körül. Az autópálya 120-as kilométerszelvényében átsorolt a belső forgalmi sávba, de – vélhetően figyelmetlen vezetés következtében – nem biztosított elsőbbséget egy mellette haladó Toyota típusú autónak. A Toyota sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, a személygépkocsit balra kormányozta és a szalagkorlátnak ütközött.

 

Ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett 2022. szeptember 27-én 10 óra és 16 óra 30 perc között Győrben, a Budai úton lévő bevásárlóközpont tetőparkolójában. Az ismeretlen sofőr vélhetően hátramenetet hajtott végre autójával, miközben nekiütközött egy mellette álló Opel Astra típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

 

A fenti közlekedési balesetek okozói a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A fenti esetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!