Balesetek

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Az M1-es autópályán, Budapest felől Győr irányába közlekedett 2021. január 7-én 15 óra és 2021. január 8-án 11 óra között ismeretlen sofőr egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetően tehergépkocsi szerelvénnyel. Haladása során, Nagyszentjános térségében – feltehetően figyelmetlenség miatt – a járművel az út belső szalagkorlátjának ütközött.

Ismeretlen személy, Győrben, a Verseny utcában közlekedett 2021. január 27-én 6 óra és 12 óra 45 perc között ismeretlen típusú járművel. Haladása során – miközben hátramenetet hajtott végre – nem tartott megfelelő oldaltávolságot az úttest oldalán, szabályosan várakozó Skoda személygépkocsi mellett, és a járműnek ütközött.

A baleseteket követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül távoztak. 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni. A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!