Balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses és tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. október 25-én 9 óra 39 perckor Győrben. Egy 44 éves nő közlekedett a Bajcsy-Zsilinszky úton az Aradi Vértanúk útja felől. Haladása során a Jókai úti kereszteződéshez érve az Árpád út irányába kanyarodott ki, amikor - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - elütötte a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő 50 éves nőt. A balesetben a gyalogos nő megsérült. Őt a mentők kórházba vitték.

Ugyanazon a napon 12 óra körül Győrben, a Bakonyi út melletti kerékpárúton közlekedett egy 78 éves férfi biciklivel a Kert utca felől. Haladása során az Orgona utcai kereszteződéhez érve megállás nélkül hajtott le az úttesten lévő gyalogos-átkelőhelyre, amikor észlelte, hogy egy autó kanyarodik feléje, ekkor a vizes aszfalton erősen fékezve kerékpárjával elesett. A mentők kórházba vitték. A két jármű egymással nem ütközött össze.

A közúti közlekedési balesetek körülményeit a Győr Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!