Szemtanúk jelentkezését várják

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívásai két anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. szeptember 03-án 16 óra körül Győrött a Katona József utcában. Közlekedése során nekiütközött a vele szemben forgalmi okok miatt álló Audi B8 típusú jármű baj elejének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, hatósági jelzés nélküli - feltehetőleg KTM típusú - motorkerékpárral közlekedett 2018. szeptember 30 -án 17 óra 19 perckor Győrszentivánon a Tölgyes utcában, a Molnár utca felől az M19 út irányába. Egy út szélén álló gépjárművet a bal oldali útpadkán és kapubejárón keresztül haladva, balról próbált kikerülni és eközben elütött egy gyalogost, majd a murvával szórt úton megcsúszott és egy autónak ütközött. A motoros ezt követően járművére visszaülve a Molnár utca irányába segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset során az elütött gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel 2018. szeptember 26-án 20 óra és 2018. szeptember 27-én 7 óra 30 perc közötti időben feltehetőleg hátramanet során Győrött az Ikva utca 65 szám előtt nekiütközött egy szabályosan parkoló Lancia típusú gépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!