Balesetet okozott, majd elhajtott

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08010/2103/2016. bűnügyi számon eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. május 25-én 7 óra 38 perckor a 8136-os számú úton Győr felől Bőny irányába közlekedett egy ezüst, vagy szürke színű, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépjármű. A bőny-szőlőhegyi kereszteződésnél – Szőlőhegy irányába – balra nagy ívben oly módon kezdte meg a kanyarodását, hogy nem biztosított elsőbbséget a neki szemből – Bőny felől Győr irányába – közlekedő Renault típusú személygépkocsinak. A vétlen jármű sofőrje, hogy az ütközést elkerülje járművével hirtelen balra kormányzott, aminek következtében frontálisan ütközött egy szabályosan arra közlekedő Fiat típusú gépkocsival. Az okozó jármű vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül Bőny-Szőlőhegy irányába elhajtott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a Renault vezetője 8 napon belül gyógyuló könnyű, míg a Fiat vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki keresett járművel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 20:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 440 4
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 67 37
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!