Baleseti összesítő

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök öt anyagi kárral járó, négy személyi sérüléses és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút 7+600. kilométerszelvényében, 2019. október 5-én 12 óra 35 perckor. Egy 18 éves soproni férfi közlekedett személygépkocsival Csorna felől, Győr irányába. Haladása során az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében elvesztette uralmát járműve felett - és az úttestről letérve, a szalagkorlátot átszakítva - az út menti árokba csapódott. A baleset következtében a sofőr és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 10528-as számú út 0+070. kilométerszelvényében, 2019. október 5-én 17 óra 30 perckor. Egy 70 éves osztrák nő közlekedett személygépkocsival az 1-es számú főút felől, az M1-es autópálya irányába. Haladása során az autó sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg és a vizes útfelületen járművével megcsúszva, az út menti árokba csapódott. A baleset következtében a gépkocsi utasa megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az 1406-os számú út 2. kilométerszelvényében, 2019. október 5-én 15 óra 51 perckor. Egy 23 éves mosonmagyaróvári férfi közlekedett személygépkocsival Máriakálnok felől, Mosonmagyaróvár irányába. Haladása során az esőtől nedves úttesten járművével megcsúszott, majd a gépkocsi keresztbe fordulva az úttestet a menetiránya szerinti jobb oldalon elhagyva, az útpadkán álló fának csapódott. A baleset következtében egy 52 éves máriakálnoki férfi és egy 53 éves máriakálnoki nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Két további sérültet a mentők kórházba vittek.

A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a további balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel vezessék gépjárműveiket!

...hogy mindenki hazaérjen!

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!