Baleseti összesítő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. május 31-én 12 óra 35 perckor az M15-ös autóút 5-ös kilométerszelvényében Budapest irányába. A helyszíni adatok alapján egy kamion sofőrje nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért nekiütközött az előtte haladó tehergépkocsi hátuljának. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 7 óra körül Győrben. A helyszíni szemle adatai alapján egy 48 éves férfi kamionnal közlekedett a Szigethy Attila úton. Eddig tisztázatlan okok és körülmények miatt összeütközött egy személygépkocsival, majd ennek hatására további három autó is ütközött egymással. A közlekedési balesetben összesen hárman sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.

A 85-ös számú főúton 16 óra körül személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi vezetője haladása során az M1-es autópálya felhajtójánál - eddig tisztázatlan okok és körülmények között – áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy járműszerelvénnyel. A közlekedési baleset során ketten sérültek meg.

A közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányág vizsgálja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!