Baleseti összesítő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 11 anyagi kárral és 5 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. május 5-én 17 óra körül Farád belterületén, a Győri úton. A helyszíni szemle adatai alapján egy 56 éves férfi közlekedett személygépkocsival Kapuvár felől Csorna irányába. Haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött a vele szembe közlekedő mezőgazdasági vontatóval. Az ütközés következtében az autó 66 éves utasa megsérült.

A beleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Győrött, a Bácsai úton, a Benedek Elek. utca felől, a 14-es számú főút irányába közlekedett személygépkocsival egy 23 éves győri férfi 2018. május 5-én 11 óra körül. A Votinszky utcába történő bekanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a Bácsai úton szemből érkező motorkerékpárnak. A fekezés ellenére a motoros a gépkocsinak ütközött, vezetője a baleset következtében megsérült.

A beleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sopron belterületén, az Ipar körúton a Győri út irányából a Kelta utca irányába kerékpározott egy 91 éves soproni nő 2018. június 5-én 8 óra körül. A Lófuttató utca közelében - eddig tisztázatlan okból - az őt előző járműszerelvénynek kormányozta kétkerekűjét, a kerékpár első kerekével nekiütközött a pótkocsinak. A biciklis elvesztette egyensúlyát és az úttestre zuhant, amelynek következtében súlyos sérülést szenvedett.

A beleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!