Baleseti összesítő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 anyagi kárral és 1 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 12-én 9 óra 40 perc körül Nyúlon, a Kossuth Lajos úton. A helyszíni szemle adatai szerint egy 21 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől Zirc irányába. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban a murvás padkára hajtott, ahol járműve felett elveszítette uralmát és egy közúti jelzőtáblának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. augusztus 12-én 11 óra körül Sopronban, a Lófuttató utcában. A helyszíni szemle adatai szerint egy 31 éves soproni férfi a közeli bolt parkolójában kezdett hátramenetbe személygépkocsijával, azonban későn észlelte a mögötte jobbról, az Ipar körút irányából a Csengery utca irányába közlekedő személygépkocsit és nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!