Baleseti összesítő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 halálos, 3 anyagi kárral és 4 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 29-én 12 óra 5 perckor Sopronban. Egy 42 éves helybéli nő közlekedett személygépkocsival a Deák téren, a Mátyás király utca irányából az Erzsébet utca irányába. Az Erzsébet utca és Deák tér kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget az Erzsébet utcán, a Széchenyi tér felől a Csengery utca irányába közlekedő autóbusznak, melynek következtében összeütköztek. A közlekedési balesetben az autó vezetője és a busz egyik utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 29-én 19 óra 10 perckor az 1-es számú főút 120. kilométerszelvényében. Győr felől Gönyű irányába közlekedett személygépkocsival egy nagyszentjánosi férfi, amikor az 1-es számú főút és az Avar utca kereszteződésénél az úttesten kellő körültekintés nélkül átkelő 70 éves nő a jármű elé lépett. Az autó a gyalogosnak ütközött, aki a beleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 29-én 17 óra 40 perckor Halászi belterületén. Egy 30 éves helybéli nő közlekedett személygépkocsival a Vadvirág utcában, a Kinizsi utca felé. A Vadvirág utca és a Kinizsi utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy jobbról érkező autónak, melynek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!